Stukje perron over, ander plekken tekort #Brabant


About gsm-foto

Ik ben momenteel werkzaam bij de Rabobank als functioneel beheerder “Vermogenden keten”/ Private Banking. Je moet dan denken aan het beheer van applicaties van de Vermogenden keten en het ondersteunen en oplossen van incidenten. Daarnaast ben ik sinds 2007 eigenaar van Sagavi. Een bedrijf dat zich richt op service en onderhoud van verschillende forums en het optimaliseren van websites. Hierin kan ik mijn ondernemingsgeest volledig kwijt. (zie www.sagavi.nl) Deze loopt ook mooi parallel naast mijn loopbaan bij de Rabobank en versterkt mij in mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn eigen carriere ben ik ook maatschappelijk betrokken. Sinds 2004 ben ik betrokken bij de Jeugdzorg in Nederland. Eerst als gezinshuisouder (zie www.geboreninonshart.nl) en sinds 2008 als pleegouder.
Bookmark the permalink.